Sanatatea ta,
misiunea noastra

Echipa noastra iti este alaturi

Misiunea noastra este sa indrumam pacientii romani in luarea celei mai bune decizii cu privire la problemele medicale cu care se confrunta. Realizam parcursul medical pentru fiecare pacient in parte, ajutandu-l sa scape de stresul gestionarii aspectelor administrative si organizatorice.

In acest sens, impreuna cu medicii cu care colaboram, realizam o evaluare interna a dosarului medical, propunem solutia optima si facem toate demersurile necesare pentru ca aceasta sa devina realitate. Solutia poate presupune atat generarea investigatiilor suplimentare, astfel incat diagnosticul sa fie unul precis, cat si sugestii referitoare la locul unde aceste proceduri pot fi realizate.

Suntem alaturi de pacient de-a lungul intregului proces si ne propunem sa raspundem nevoilor sale, astfel incat sa inteleaga ca drumul pe care se afla este cel mai bun. Raspundem rapid nevoilor pacientului datorita colaborarilor directe pe care le avem cu medici renumiti la nivel international, din tari precum Elvetia, Austria, Israel, Franta, Canada sau SUA, dar si din Romania.

Promptitudine – Dupa ce intelegem problema medicala a pacientului, vom analiza intern documentele pe care ni le pune la dispozitie si vom prezenta, in cel mai scurt timp, optiunile potrivite. Pentru ca stim cat de important este timpul, pacientul va primi un raspuns in maximum 24 de ore din momentul in care trimite o solicitare.

Competenta – Vom selecta cei mai buni specialisti cu experienta relevanta pentru situatia medicala a pacientului, astfel incat acesta sa primeasca un diagnostic cat mai precis.

Empatie – Punem accent pe componenta umana in relatia cu beneficiarii serviciilor noastre si tratam cu respect si empatie fiecare caz in parte.

Comunicare transparenta – Mentinem legatura intre pacient si spital sau managerul de caz al pacientului, atat in faza de diagnosticare/ investigare, cat si pe intreaga perioada a tratamentului, precum si dupa terminarea acestuia.

Flexibilitate – Stim ca fiecare pacient este diferit, motiv pentru care am inteles ca este nevoie de o abordare individualizata pentru fiecare situatie medicala.

Contacteaza Medzone

Iti stam la dispozitie pentru a-ti oferi cele mai bune optiuni de diagnosticare / tratament

 

[contact-form-7 id="2633"]